ΕΛΛΑΚ ΝΕΑ
 

Οκτώβριος-Νοέμβριος 2011

Πρόσκληση συμμετοχής στον 5ο θεματικό κύκλο των labs.openGov

Το labs.OpenGov με την υποστήριξή της Μονάδας Τεκμηρίωσης &Καινοτομιών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προτάσεις και ιδέες τους που αφορούν τρόπους μείωσης του λειτουργικού κόστους των φορέων του δημοσίου με τη χρήση ανοιχτού λογισμικού, ανοιχτού περιεχομένου και ανοιχτών δεδομένων. Περισσότερα »

Opendata Hackathon - Ανοικτή Πρόσκληση για συμμετοχή

Το Open Data Hackathon είναι μια ανοικτή συνάντηση εθελοντών, χρηστών και πολιτών, που θέλουν να ενισχύσουν τα ανοικτά δεδομένα και την αξιοποίησή τους. Οργανώνεται παράλληλα και στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για τα ανοικτά δεδομένα. Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους. Περισσότερα »

Δράσεις της Εταιρίας ΕΛ/ΛΑΚ για το Δημόσιο & την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στο πλαίσιο του Polis, έκθεσης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Helexpo της Θεσσαλονίκης, στην ημερίδα που διοργανώθηκε απ' το e-ΤΕΕ και τον Σύλλογο Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικών Βορείου Ελλάδος, παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες δράσεις της Εταιρίας ΕΛ/ΛΑΚ για την αξιοποίηση Ανοιχτού Λογισμικού και Ανοιχτού Περιεχομένου στη Δημόσια (Τοπική) Αυτοδιοίκηση. Περισσότερα »

Footer