ΕΛΛΑΚ ΝΕΑ
 

Μάϊος 2011

Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011

Εικόνα Στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έγινε το Συνέδριο ΕΛΛΑΚ 2011. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο συνέδριο προσκλήθηκαν ομιλητές από κοινότητες που αναπτύσσουν ΕΛ/ΛΑΚ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μετά τους απαραίτητους χαιρετισμούς, τον λόγο πήρε η κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ του ιδρύματος για να παρουσιάσει το έργο της καθώς είναι και συνδιοργανωτής του συνεδρίου. Η πρώτη ενότητα είχε σαν θέμα τα ανοικτά πρότυπα και το ανοικτό περιεχόμενο. Περισσότερα »

Labs Opengov 4η φάση

Την Δευτέρα στις 2/5/2011, έγινε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο Λεωνίδας Ζέρβας), οι παρουσιάσεις των προτάσεων για την 4η φάση του labs.opengov. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του έργου που έχει γίνει ως τώρα από την ομάδα labs.opengov, όπως και οι αρχές που βασίζεται η λειτουργία του εργαστηρίου, για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Περισσότερα »

Open Source στην Proton Bank

Στο πλαίσιο της δράσης "Ημέρες Συνεργασίας: ΕΛ/ΛΑΚ & Επιχειρηματικότητα", που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή επιχειρήσεις που παρέχουν εφαρμογές ή υπηρεσίες Ανοιχτού Λογισμικού με εταιρείες και φορείς χρήστες, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου Ημερίδα με τίτλο "Ημέρες Συνεργασίας: ΕΛ/ΛΑΚ & Επιχειρηματικότητα", στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48) στις 11.00, στο Μικρό Αμφιθέατρο με θέμα Ανοιχτό Λογισμικό στις Τράπεζες(Open-Source Banking). Περισσότερα »

Footer