ΕΛΛΑΚ ΝΕΑ
 

Οκτώβριος 2010

Προκήρυξη για την ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και διαχείρισης υποθέσεων

documents Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο για την ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και διαχείρισης υποθέσεων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αρχικά από οργανισμούς του Δημοσίου και στη συνέχεια θα διατίθεται ελεύθερο στην κοινότητα ανοιχτού λογισμικού. Το σύστημα θα εφαρμοσθεί αρχικά στο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και θα διατίθεται ελεύθερα για χρήση σε οποιοδήποτε άλλο φορέα (δημόσιο ή ιδιωτικό) επιθυμεί να το υιοθετήσει. Περισσότερα »

Athens Digital Week 2010

Εικόνα Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται από την Δήμο Αθηναίων το Athens Digital Week 2010. Η εκδήλωση είναι μια γιορτή για τις νέες και συνερπαστικές τεχνολογίες της εποχής μας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολές, ομιλίες, διαδραστικά συμβαντα και θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να βιώσουν την τεχνολογία με τρόπο μοναδικό. Περισσότερα »

Ημερίδα ΕΛΛΑΚ για τον δημόσιο τομέα

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, έγινε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο Νίκος Ζέρβας) η Hμερίδα ΕΛΛΑΚ για τον δημόσιο τομέα. Παρουσιάσθηκαν τα έργα που υποστήριξε η ΕΕΛ/ΛΑΚ και οι σύνεδροι ενημερώθηκαν για το έργο που έγινε από την κάθε ομάδα. Περισσότερα »

Footer