ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Η FOSSCOMM 2018 στις 13-14 Οκτωβρίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Στις 13 – 14  Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης θα διοργανωθεί η FOSSCOMM 2018, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.

H Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, και συμμετέχουν σε αυτή κοινότητες, προγραμματιστές και εταιρείες που ασχολούνται με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στη Fosscomm συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 800 σύνεδροι. Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 10 συνέδρια Fosscomm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα, Λαμία, Αθήνα, Πειραιά και Αθήνα αντίστοιχα.

Το 2018 είναι η χρονιά που θα γίνει στο Ηράκλειο. Σε μία πόλη που δείχνει το δρόμο στην ανάπτυξη λογισμικού στην Ελλάδα, και είναι ταυτόχρονα ένας όμορφος προορισμός που θα μαζέψει την κοινότητα, για να έρθει εδώ να δημιουργήσει, να κουβεντιάσει και να περάσει ένα όμορφο σαββατοκύριακο.

Η 11η FOSSCOMM διοργανώνεται από τον Σύλλογο Μεταπτυχιακών του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, το  Ραδιοφωνικό Σταθμό του  Πανεπιστημίου Κρήτης, και το hackerspace LΑΒάκι, και η οργανωτική ομάδα ανακοίνωσε ήδη ανοικτό κάλεσμα για τη συμμετοχή εθελοντών στην προετοιμασία του συνεδρίου

Δείτε την σελίδα της FOSSCOMM 2018  και ακολουθήστε την  FOSSCOMM 2018 στο Facebook

Leave a Comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com